T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BOLU / MERKEZ - Atatürk Ortaokulu

"OKUDUM HEDİYE EDİYORUM" E-TWİNNİG PROJEMİZ

Okulumuz da yürütülen "Okudum Hediye Hdiyorum" bir etwinning projesi Türkiye genelinde 28 okulun ortaklaşa yürüttüğü projede; Atatürk Ortaokulu olarak okulumuzda bir kitap kumbrası oluşturduk. Evlerimizde okuduktan sonra bir köşeye atılan kitapları burada toplayacağız. Öğrencilerimizin ve sizlerin desteğiyle kumbaramızda biriken kitapları ihtiyacı olan bir okula hediye edeceğiz. Hem yardımlaşma bilincini artıracağız hem de ekonomiye katkı sağlayacağız. Projenin hazırlanışı ve koordinasyonunu üstlenen İngilizce Öğretmenimiz Özlem Karataş´ı tebrik ediyor, emeği geçenlere teşekkürlerimizi sunuyoruz. 

 

Atatürk Ortaokulu 6/A sınıfı öğrencileri, Özlem KARATAŞ rehberliğinde ekim ayında katıldıkları eTwinning projesi ´Okudum,Hediye ediyorum´ projesi için çalışmalara başlayarak kitap kumbarası ve proje tanıtım panosu hazırladı.

 

BOLU- Merkez, Atatürk Ortaokulu 6/A sınıfı öğrencileri, Özlem KARATAŞ rehberliğinde ekim ayında katıldıkları eTwinning projesi ´Okudum,Hediye ediyorum´ projesi için çalışmalara başlayarak kitap kumbarası ve proje tanıtım panosu hazırladı.

 

e-Twinning sosyal sorumluluk projesi " Okudum, Hediye Ediyorum" ,kitapları okuduktan sonra , başka bir okulun öğrencilerine gönderme şeklinde planmıştır. Sınıf öğrencileri öğretmenleri rehberliğinde proje panosunu ve kitap kumbarasını oluşturdu. Kitaplar okunduktan sonra kitap kumbarasına konulmaya başlandı.Bu proje ile kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, yardımlaşma bilincini oluşturmak, ekonomiye katkı sağlamak amaçlanmaktadır.Projeye öğrenci ve velilerin ilgisi çok olumlu olmuş.Kitap kumbaramız ´Bir kitap da sen hediye et´ slogonu ile dolmaya başlamıştır.Bu süreçte farkındalık yaratmak için okul bahçesinde kitaplar okunmuş,hediye ayraçlar yapılarak Türkiye'nin farklı illerinde olan proje okullarına gönderilmiştir.Ayrıca proje üyeleri tarafından bir e-book hazırlanmıştır.Mart ayının sonunda toplanan kitaplar Örnekköy Şehit Mehmet Yıldırım İlkokulu'na (Konya) ve Hüseyin Sümer Ortaokulu'na (Afyon) gönderilmiştir.

 

12-11-201812-11-201812-11-201812-11-201810-04-201910-04-201910-04-201910-04-2019

 

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 10.04.2019 - Güncelleme: 01.06.2022 15:14 - Görüntülenme: 2063
  Beğen | 4  kişi beğendi