Atatürk Ortaokulu

Akpınar Mah. İzzet Baysal Cad. No212 14100 Merkez / BOLU
Vizyon
Eğitim yoluyla edindiği birikimi insanların faydasına kullanmayı amaçlayan, ülkesinin ve dünyanın sosyolojik, ekonomik sorunlarına çözüm arayan, tıpkı ecdadı gibi çağ ve çığır açabilecek gücü damarlarındaki asil kandan alarak dünyaya yön verebilen bireyler yetiştirmek.
Misyon
Kültüründen edindiği milli ve manevi değerlere sahip çıkan, 21. yüzyıl becerileriyle donanmış, vatanına ve milletine hizmet etme bilincine sahip, bilginin ve bilinçli olmanın yanında sanata ve spora da önem veren bireyler yetiştirmek.
Ulaşım
Okulumuz Bolu´nun merkezi mahallelerinden Akpınar mahallesindedir. Belediye, valilik, hastaneler, bankalar v.b. kurumlar yürüyüş mesafesindedir.
Yerleşim Yeri
Okulumuz, Türkiye´nin iki büyük metropol kenti olan Ankara ile İstanbul’u birbirine bağlayan karayolu üzerinde yer alan, muhteşem coğrafi yapısı, büyük ve derin ormanları, kaynağını yüksek dağ sıralarından alan irili ufaklı akarsuları, ormanların arasında birer yeşimtaşı gibi parlayan gölleri, sağlık kaynağı yeraltı suları ve yaylalarıyla yalnız Batı Karadeniz’in değil Türkiye’nin en güzel şehirlerinden biri olan Bolu’da bulunmaktadır.
Okulumuz Bolu il merkezinde bulunmaktadır.
Futbol Voleybol Masa Tenisi Atletizm
Tübitak Bilim Fuarı
Proje Çalışmaları
Tübitak Bilim Şenlikleri Erasmus (+) projeleri Cehalete Meydan Okuyoruz Projesi e-Twinning Projeleri (e-Twinning Okulu Sertifikasına sahibiz)