Haz

04/06/2023 tarihinde uygulanan Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınavın Soru Kitapçıkları (Sayısal ve Sözel) ve Cevap Anahtarları

May

2022-2023 eğitim öğretim yılında sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumlarına yönelik yapılacak merkezî sınava ilişkin Mayıs ayı örnek soruları öğrencilerin erişimine açıldı. Örnek soru kitapçığında daha önceki yayınlarda olduğu gibi Türkçe, matematik, fen bilimleri alanlarından 10'ar soru; T.C. inkılap tarihi ve Atatürkçülük, din kültürü ve ahlak bilgisi ile İngilizce alanlarından ise 5'er soru olmak üzere toplam 45 soru yer alıyor.

Böylece Mayıs ayı örnek soruları ile beraber 2018 Ekim ayından itibaren 8. sınıf öğrencilerine sunulan örnek soru sayısı 1.825'e ulaştı.

8. sınıf öğrencilerine destek sağlamak amacıyla her ay hizmete sunulan örnek sorular, LGS kapsamındaki merkezi sınavın yapılacağı tarihe kadar yayımlanmaya devam edecek. Soruların çözümleri Genel Müdürlüğümüzün resmi YouTube kanalından izlenebilecek. Kanalımıza ulaşmak ve abone olmak için tıklayınız.

Mayıs Ayı Sözel Bölüm Örnek Soruları için TIKLAYINIZ.

Mayıs Ayı Sayısal Bölüm Örnek Soruları için TIKLAYINIZ.

Mayıs Ayı Sözel Bölüm Örnek Soruları çözüm videosunu izlemek için TIKLAYINIZ.

Mayıs Ayı Sayısal Bölüm Örnek Soruları çözüm videosunu izlemek için TIKLAYINIZ.

Nis

2022-2023 eğitim öğretim yılında sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumlarına yönelik yapılacak merkezî sınava ilişkin Nisan ayı örnek soruları öğrencilerin erişimine açıldı. Örnek soru kitapçığında daha önceki yayınlarda olduğu gibi Türkçe, matematik, fen bilimleri alanlarından 10'ar soru; T.C. inkılap tarihi ve Atatürkçülük, din kültürü ve ahlak bilgisi ile İngilizce alanlarından ise 5'er soru olmak üzere toplam 45 soru yer alıyor.

Böylece Nisan ayı örnek soruları ile beraber 2018 Ekim ayından itibaren 8. sınıf öğrencilerine sunulan örnek soru sayısı 1.780'e ulaştı.

Nisan Ayı Sözel Bölüm Örnek Soruları için TIKLAYINIZ.

Nisan Ayı Sayısal Bölüm Örnek Soruları için TIKLAYINIZ.

Nisan Ayı Sözel Bölüm Örnek Soruları çözüm videosunu izlemek için TIKLAYINIZ.

Nisan Ayı Sayısal Bölüm Örnek Soruları çözüm videosunu izlemek için TIKLAYINIZ.

Ara

Kazanım testleri 2022 - 2023 eğitim öğretim yılı boyunca her ay güncellenerek sitemize eklenmeye devam edecektir.

5 - 7. sınıflar için kazanım kavrama testlerine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

9 - 12. sınıflar için kazanım kavrama testlerine ulaşmak için TIKLAYINIZ.

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Ders Programımız aşağıdaki gibidir.

Hafta içi program derslerden sonra 15.30 da başlayacaktır.

Hafta sonu sabah 09.00 da başlayacak, 16.10 da sona erecektir.  Ders saatleri zamanları programda belirtilmiştir.

Tüm öğrencilerimize iyi dersler dileriz.

Haz