Haz

Yolunuz ve bahtınız açık olsun gençler!

#mezuniyetimizvar

Haz

8.sınıf öğrencilerimize yönelik, hem LGS sınav stresini atmak amacıyla hem de veda pikniği mahiyetinde Atatürk Orman Parkında yıl sonu etkinliği düzenledik.

Haz

Okulumuz tararına yapılan kermesimiz velilerimiz, halkımız ve misafirlerimiz tarafından büyük ilgi gördü.

Kermesimize büyük desteklerinden dolayı başta öğretmenlerimiz, velilerimiz, öğrencilerimiz ve katkısı olan herkese teşekkür ederiz.

#TEŞEKKÜRLER ATATÜRK ORTAOKULU AİLESİ

Haz

okulumuz da yıl sonu şenlikleri kapsamında gerçekleştirilen sınıflar arası mini futbol ve voleybol turnuvcaları çok eğlenceli anlara sahne oldu.

Turnuvamızda, futbolda 6B ve 7B sınıfları, voleybolda 6B ve 7D sınıfları şampiyon olmuşlardır, tebrik ederiz.

Turnuvaları organize eden ve yöneten Beden Eğitimi Öğretmenlerimiz Metin Sözkesen ve Caner Kahraman öğretmenlerimize emekleri için teşekkür ederiz

Haz

Okulumuz Gezi Kulubü önderliğinde öğrencilerimize yönelik Edirne-Çanakkale gezisi düzenlenmiştir.

Öğrencilerimiz tarihimizde çok önemli izler bırakan ata başkentimiz Edirne şehrimizi ve ecdadımızın bağımsızlığımız için kanlarıyla suladıkları Çanakkale şehrimizi rehberler eşliğinde doyasıya gezdiler.

Haz

Temel Eğitimde 10.000 Okul Projesi kapsamında öğrencilere müziği sevdirmek özellikle de türkülerimizi ölümsüzleştirmek amacıyla  okulumuzda Müzik Öğretmenimiz Cem Çakmak tarafından yürütülen ''Türkülerimiz Genç Ozanlara Emanet'' projesini İl Müdürümüz Dr. Cemil Sarıcı ziyaret etti.

Öğrencilerimizle sohbet eden İl Müdürümüz Sarıcı, çalışmalar hakkında bilgi ve öğretmenlerimizle sohbet etti.

İl Müdürümüz Sarıcı, projede emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencilere teşekkür edip başarılar diledi.

Bizde projemizi ziyaret ederek bizleri gururlandıran İl Müdürümüz Dr. Cemil Sarıcı'ya teşekkür eder, Cem Çakmak öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

23 Nisan 2022 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İl Törenini, Bolu Karaçayır Kapalı Spor Salonu'nda başarıyla tamamladık.

Bu muhteşem programda emeği geçen öğrencilerimizi tebrik ediyor, öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nın 102.yıldönümü okulumuz bahçesinde düzenlenen törenle çoşkuyla kutlandı.

Kutlama da görevli öğretmen arkadaşlarımızı ve öğrencilerimizi bu güzel program için tebrik ederiz.

Nis

2021-2022 Eğitim öğretim yılında Atatürk Ortaokulu 7. Sınıf öğrencileri ve İngilizce öğretmeni Ayşe Aslan Gümüş katıldıkları "Create Your Own Story" adlı eTwinning projesinde uluslararası düzeyde ortak oldukları okullarla birlikte çalışmalar yürüttüler.

Projede Türkiye'den 9 ortak  Sakarya, Şanlıurfa, İstanbul, Aksaray,Bolu,Van,Kilis, Diyarbakır ve Tekirdağ yurtdışından ise İspanya katılarak süreci birlikte yürüttüler.

Bu proje sayesinde öğrenciler İngilizce dersinde öğrendikleri kelimeleri yaratıcılıklarını kullanarak, günlük dile yansıtmaya çalıştılar. Ayrıca İngilizce okuma, yazma, dinleme ve konuşma becerilerini geliştirerek yeni öğretim araçlarını (Web 2.0 araçları ve vb.)deneyimleme fırsatı yakaladılar.

Projeye ortak olan okulların öğrencileri yeni öğretim tekniklerini (wordwall, canva,bitmoji, kahoot ,wordcloud, Voki, padlet ) deneyimlemenin  yanı sıra İngilizce hikaye kitabını  (e-book) oluştururken işbirliğine dayalı çeşitli online grup çalışmalarıyla eleştirel düşünme ve farklı fikirlere saygı duymanın da önemini kavradılar.

Atatürk Ortaokulu öğrencileri okul müdürü Adem Öztürk'ün desteği ve İngilizce öğretmeni Ayşe Aslan Gümüş'ün rehberliği ile projenin sonunda uluslararası düzeyde ortak oldukları okullarla birlikte ortak ürün olarak İngilizce bir e kitap ortaya çıkardılar.

Atatürk Ortaokulu öğrencilerinin şimdiki hedefi ise; yaklaşık beş ay süren projenin sonunda Ulusal kalite etiketi ve Avrupa kalite etiketi başvuru süreci yer alıyor.

Nis

Bugün iftar bereketini öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, okul aile birliğimiz ve sınıf annelerimiz ile birlikte okul koridorlarında kurduğumuz sofrada yaşadık.

Kurum kültürümüze de katkısı olan bu sofrada emeği olan ve katılım gösteren herkese teşekkürler.

Nis

Bolu Merkez ve İlçelerinden 39 okulun katılımıyla gerçekleşen "ortaokullar arası bilgi ve kültür yarışması"nda okulumuz adına katılan öğrencilerimiz 18 doğru 2 yanlış ile grup 1. si olarak finale çıkmayı başardılar. Finallerde de okulumuzu temsil eden öğrencilerimizi tebrik ederiz. Seneye hedef şampiyonluk...

Ara

Okulumuz da Türkçe Öğretmenlerimizin danışmanlığında yürütüldüğü "Cehalete Meydan Okuyoruz" projesi ses getirmeye devam ediyor.

Projemiz Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü ve yerel basın tarafından ilgiyle takip edilerek haber yapıldı.

Projemizdeki çabaları için Türkçe Zümre Öğretmenlerimize ve büyük ilgi gösteren öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şubat Ayı Sayısal Bölüm Örnek Soruları için TIKLAYINIZ.

Şubat Ayı Sözel Bölüm Örnek Soruları için TIKLAYINIZ.

Örnek sorulara https://yardimcikaynaklar.meb.gov.tr/ adresinden de ulaşılabilir.

Ara

Aralık Ayı Sayısal Bölüm Örnek Soruları için TIKLAYINIZ.

Aralık Ayı Sözel Bölüm Örnek Soruları için TIKLAYINIZ.