BOLU / MERKEZ - Atatürk Ortaokulu

Şubat Ayı Sayısal Bölüm Örnek Soruları için TIKLAYINIZ.

Şubat Ayı Sözel Bölüm Örnek Soruları için TIKLAYINIZ.

Örnek sorulara https://yardimcikaynaklar.meb.gov.tr/ adresinden de ulaşılabilir.

Aralık Ayı Sayısal Bölüm Örnek Soruları için TIKLAYINIZ.

Aralık Ayı Sözel Bölüm Örnek Soruları için TIKLAYINIZ.

Kas

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Cemil SARICI, okulumuza ziyarette bulundu.

Okulumuzda yüz yüze eğitime başlanan bugünlerde öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin sağlığı için alınan tedbirleri yakından inceledi. Öğretmenlerimiz ile bu süreç içerisindeki eğitim-öğretim faaliyetleri ile ilgili olarak istişarede bulundu. Okulumuz bünyesinde kurulan ve evinde canlı dersleri takip etme imkanı olmayan öğrencilerimize hizmet veren Bolu'nun en aktif ve en fazla öğrenciye hizmet eden EBA Destek Noktamızı bizzat ziyaret etti. Öğretmenlerimiz Nihal Büyük ve Erkan Ceylan 'ın canlı derslerine katıldı. Okulumuzun idaresiyle, öğretmeniyle, personeliyle örnek bir ekip oluşturduğunu bunun sonuçlarının yakın gelecekte öğrenciler için olumlu sonuçlar vereceğini ifade ederek , memnuniyet içerisinde okulumuzdan ayrıldı.

Biz de ziyareti adına kendilerine teşekkürlerimizi arz ederiz.

Eyl

2019-2020 Eğitim Öğretim yılından itibaren okulumuz öğrencileri için kullanılacak yeni okul forması aşağıdadır.

Nis

Okulumuz da yürütülen "Okudum Hediye Hdiyorum" bir etwinning projesi Türkiye genelinde 28 okulun ortaklaşa yürüttüğü projede; Atatürk Ortaokulu olarak okulumuzda bir kitap kumbrası oluşturduk. Evlerimizde okuduktan sonra bir köşeye atılan kitapları burada toplayacağız. Öğrencilerimizin ve sizlerin desteğiyle kumbaramızda biriken kitapları ihtiyacı olan bir okula hediye edeceğiz. Hem yardımlaşma bilincini artıracağız hem de ekonomiye katkı sağlayacağız. Projenin hazırlanışı ve koordinasyonunu üstlenen İngilizce Öğretmenimiz Özlem Karataş´ı tebrik ediyor, emeği geçenlere teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Nis

Education With Games: Gamification in English Language Teaching(e-Twinning)

İngilizce dersini eğlenceli hale getirmek, öğrencilerin iletişim becerilerini geliştirmek ve İngilizce dil yeterliliklerini artırmak için yürütmekte olduğumuz projemizde, farklı web araçlarını kullanarak proje temelli öğrenmeye dayalı çalışmalar yapmaktayız.

Çalışmayı gerçekleştiren başta İngilizce Öğretmenimiz Zeynep Çetin´e ve tüm ingilizce öğretmenlerimize, emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ock

Bolu genç TEMA'dan gönüllü arkadaşlar okulumuza gelerek tema eğitim sınıfı olarak seçilen ve çalışmalara başlayan 8/B sınıfında "İklim Değişikliği " ile ilgili sunum gerçekleştirdiler ve öğrencilerimize bu konuda farkındalık uyandırmışlar. Konu ile bağlantılı olarak 8/B sınıfı öğrencileri İklim konulu sunumlar hazırlamış ve okulumuzun TEMA için hazırladığı panoda sergilemişlerdir.

İncilizce Öğretmenimiz Ayşe Aslan Gümüş ile 8/B öğrencileri ortaokul TEMA Eğitim Sınıfı çalışmalarına devam edecektir. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi kutlar, teşekkür ederiz..

Kas

Okulumuz öğrencilerine kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve artırmak için okulumuz da Türkçe Öğretmenlerimiz önderliğinde "Cahalete Meydan Okuyoruz" kitap okuma projesi başlatılmıştır. Projede görev alan başta Türkçe Zümresi Öğretmenlerimizi ve emeği geçenleri kutlar, öğrencilerimiz adına şükranlarımızı sunarız.

Mrt

Okulumuzun emektar matematik öğretmeni Celali YAĞCIOĞLU, 03 Mart 2016 Perşembe günü akşam saatlerinde evinde geçirdiği kalp krizi sonucu Hakk´kın rahmetine kavuştu. 04 Mart 2016 Cuma günü okulda düzenlenen ve Bolu Vali Yardımcısı Sayın Ayhan KARTLI , Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Sayın İbrahim ÇAVUŞOĞLU ve Bolu İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Recai YÖRÜK´ün de katıldığı törenin ardından, Cuma namazı sonrası Pembe Ulaş Camii´nde kılınan cenaze namazını müteakip, Celali hocamızın naşı Şehitler Mezarlığı´na defnedildi. Hocamıza Allah´tan rahmet, geride kalan ailesine sabırlar dileriz. Hepimizin başı sağolsun, mekanı Cennet olsun ...